Susamuru aloittaa web-TV-tuotannon OP-Pohjolalle

2012-09-05

 

Susamuru tekee merkittävän päänavauksen, kun OP-Pohjolan uusi viikoittainen talouden ajankohtaisohjelma OP-Pohjola Nyt alkaa maanantaina 10.9.2012. Kyseessä on ensimmäinen isomman kokoluokan web-tv-tuotanto, jonka Susamuru tuottaa suoraan asiakkaan omille nettisivuille.

OP-Pohjola Nyt pureutuu syys–marraskuun aikana kerran viikossa ajankohtaiseen talouden aiheeseen. Uusin lähetys on nähtävissä maanantaisin klo 14.00 osoitteessa op.fi/uutishuone. Viikon tarjontaa täydentää tiistaisin samassa osoitteessa julkaistava viikon asiantuntijahaastattelu.

OP-Pohjola Nyt:n asiantuntijoina ja kommentaattoreina kuullaan OP-Pohjola-ryhmän omia asiantuntijoita. Ohjelman toimittajana ja ruutukasvona nähdään Hanna Onttonen. Lähetyksen taustatoimituksena toimii OP-Pohjolan Uutishuoneen kokoama työryhmä.

”OP-Pohjola Nyt on erinomainen esimerkki yrityksen oman median hyödyntämisestä. OP-Pohjolan verkkosivuilla on päivittäin yli 400 000 vierailua. Journalistisesti tuotettu tv-sisältö on erittäin kustannustehokas ja vaikuttava tapa lähestyä näitä kävijöitä myös sisällön kautta”, kertoo Susamurun toimitusjohtaja Kari Voutila. ”Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme OP-Pohjolan kanssa tarjota tällaista sisältöpalvelua ensimmäisenä Suomessa.”

"Haluamme tarjota asiakkaillemme ja muille yhteistyökumppaneillemme uuden, liikkuvaa kuvaa hyödyntävän kanavan, jossa asiantuntijamme valottavat finanssialan ilmiöitä sekä arjen talousasioita. Tavoitteemme on myös avata keskustelua ja reagoida tarvittaessa nopeastikin ajankohtaisiin talousaiheisiin", kertoo OP-Pohjolan Uutishuoneen johtaja Silja Nikkanen.

"Keväällä 2012 TNS Gallupin toteuttaman taloustaitotutkimuksen mukaan oman talouden suunnittelussa oma pankki on luotettavin ja tärkein tiedonlähde. OP-Pohjola Nyt on vastaus myös tähän tiedon tarpeeseen."

OP-Pohjola Nyt

- Viikottainen talouden ajankohtaisohjelma

- ensimmäinen lähetys ma 10.9.2012 klo 14.

- Ohjelmaan voi käydä tutustumassa osoitteessa op.fi/uutishuone

Hei, käytät vanhanaikaista selainta, joka ei enää toimi näillä sivulla. Kokeile vaikka jotakin seuraavista!