Ullan unelmakakku

Ristiäiset, kiitoskahvit, pyjamabileet, erojuhlat, kuuskymppiset, rakkausjuhlat, synttärit, valmistujaiset, kosinta, kipsinpoisto, muuttohipat, harjannostajaiset, polttarit, lautapeliturnajaiset, elonkorjuu, vapaapäivä.

Juhlat ovat tärkeä osa ihmisen elämää. Ne rytmittävät vuottamme, nostavat elämämme merkkipaaluja vieläkin korkeammalle ja tarjoavat ystäville ja sukulaisille mahdollisuuden kokoontua yhteen onnittelemaan ja muistamaan päivänsankareita. Juhlat ovat alku uudelle, elämänvaiheen loppu tai ne järjestetään yksinkertaisesti sen takia, että saadaan kaikki rakkaat koottua saman katon alle. Läksiäiset, kiitokset avusta tai halu ilahduttaa tärkeää ihmistä ovat myös oiva syy laittaa pöytä koreaksi.  Lähes kaikissa juhlissa on nimittäin yksi yhdistävä tekijä; päivän teemaan ja juhlakalujen mieltymyksiin sopiva, herkullinen ja kaunis kakku.

Syksyllä LIVillä starttaava Ullan unelmakakku vie katsojat kakkujen, leivonnaisten ja juhlatarjoiluiden maailmaan. Kondiittori Ulla Svensk taikoo asiakkaiden toiveiden mukaan uskomattomia luomuksia juhlien luonteen mielessä pitäen. Oli toiveissa sitten Monopoli-pelin näköinen suklaakakku, kosintapaikan pienoismalli tai sitruunanmakuinen nuottikirja, Ulla valmistaa sen vankalla ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa. Katsoja pääsee tutustumaan ammattilaisen nikseihin, erilaisiin raaka-aineisiin sekä opiskelemaan kohta kohdalta kuinka täydellinen kakku valmistetaan.

        

 

Hei, käytät vanhanaikaista selainta, joka ei enää toimi näillä sivulla. Kokeile vaikka jotakin seuraavista!