JUNIORI

Puuhaa lapsille vuoden jokaisena päivänä

2012-02-22

MTV3 Juniori on Suomen suurin lasten TV-kanava ja osa MTV3:n maksu-TV-pakettia. Juniori on myös ainoa kotimainen lapsille tuotettu kanava, joka tavoittaa viikoittain yli 40 prosenttia 5–9 -vuotiaista suomalaisista lapsista. Tuotamme Juniorin juontoympäristön vuoden jokaisena päivänä.

Juniorin juontoympäristö koostuu päivittäisistä Onnenpäivä-lähetyksistä, ohjelmajuonnoista, juniorijumpasta, erilaisista kisoista ja viikonloppuaamujen makasiiniohjelmista sekä Juniorin 10 kysymystä -tietovisailusta. Juniorilla satuillaan, lauletaan, leikitään, askarrellaan, luetaan katsojien viestejä ja vitsejä sekä tehdään monia muita hauskoja asioita.

Viisi Onnenpäivä-juontajaa: Aurora, Laura, Mikko, Pekka ja Tea takaavat, että Juniorilla on joka päivä uutta puuhaa ja iloinen meininki. Onnenpäivän juontajien lisäksi Juniorilla on myös lapsijuontajia sekä satuileva Anja-mummi ja vatsasta puhuva Petteri-eno.

Juniorin juontoympäristö on yhteistuotanto Intervisio Oy:n kanssa.

 

FAKTOJA

Juniori on ainoa Suomessa suomalaisille lapsille tuotettu kanava, joka tavoittaa viikoittain yli neljäkymmentä prosenttia 5-9 vuotiaista suomalaisista lapsista.

Juniori on vahvasti mukana lasten arjessa vuoden jokaisena päivänä.

Hei, käytät vanhanaikaista selainta, joka ei enää toimi näillä sivulla. Kokeile vaikka jotakin seuraavista!