Susamuru Oy

Susamuru on yksi Suomen johtavista mediatuotantoyhtiöistä ja tuotamme sisältöjä kaikille kanaville.
 Autamme asiakkaitamme kehittämään ja käyttämään mediaa tehokkaasti. Osaamisemme ytimessä ovat lehdet, verkkosisällöt ja TV-tuotannot. Olemme osa kansainvälistä Sparks Networkia (www.sparksnetwork.com), itsenäisten tuotantoyhtiöiden verkostoa.

Susamurulaisen ajattelutapamme mukaan viestinnän pohjana on aina tarina. Hyvät tarinat huomataan. Ne synnyttävät keskustelua ja herättävät tunteita. Laadukas sisältö koskettaa ja tekee viestistä puheenaiheen.

 

Mediayhtiö Susamuru Oy palaa suomalaisomistukseen. Ruotsalainen OTW Media myy omistamansa Susamurun osakkeet yhtiön kahdelle vähemmistöomistajalle, Sari Isotalolle ja Harri Saukkomaalle.

Samassa yhteydessä yhtiön entinen, pitkäaikainen toimitusjohtaja ja osakas Kari Voutila myy omistamansa Susamurun osakkeet. Voutila keskittyy jatkossa uuden, syksyllä julkistettavan yrityksen perustamiseen Kuopiossa.

Kauppojen jälkeen Sari Isotalo omistaa Susamurusta 60 prosenttia ja Harri Saukkomaa 40 prosenttia. Ennen kauppaa ruotsalaisomistaja OTW Media omisti Susamurusta 51 prosenttia.

Kaupalla ei ole välittömiä vaikutuksia Susamurun toimintaan. Yhtiön tuotannot ja tuotantosopimukset jatkuvat ennallaan. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Susamurun liikevaihto oli vajaat 4 miljoonaa euroa vuonna 2012. Yhtiö tuottaa televisio-ohjelmia, yritysten digitaalisia viestintäpalveluja ja asiakaslehtiä.  Yhtiön on perustanut Harri Saukkomaa vuonna 1999. 

Asiakasviestintä on vaikuttavaa ja tehokasta, kun sisältö ja sen välittämiseen käytetyt kanavat muodostavat toimivan ja toisiaan täydentävän kokonaisuuden. Ainutlaatuinen toimintaideamme perustuu vahvaan asiantuntemukseemme kaikilla sisällöntuotannon alueilla: osaamme räätälöidä sopivat viestintäratkaisut kaikille kanaville ja alustoille.

Asiakkaitamme ovat kaikki keskeiset tv-alan toimijat, YLE, MTV3 ja Nelonen. Suuria katsojamääriä tavoittaneita tuotantojamme ovat muun muassa Matkaoppaat, Dance ja Juniori-kanavan juontoympäristö nettisivuineen (www.juniori.fi). Lehtivalikoimassamme on tällä hetkellä Suomen Ratsastajainliiton kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Hippos (levikki 36 000, lukijoita 87 000) ja kulttuuriin ja talouteen keskittynyt, ulkomaisille liikematkailijoille suunnattu Welcometofinland. Tuotamme sisällön Suomen Golflehteen (painos 110 000) ja Suomen Golfliiton nettisivuille.

 

 


 

Hei, käytät vanhanaikaista selainta, joka ei enää toimi näillä sivulla. Kokeile vaikka jotakin seuraavista!